MaYoR-じしょ

Kedves Szülők!

A márciusi ebédbefizetés időpontjai: február 17. és 22. (07:30-tól 15:00 óráig). Pótbefizetés február 27-én 07:30-tól 12:00 óráig. További információk itt olvashatóak.


Kedves Diákok!

 

A elmúlt években a PPKE ITK-n rendezett szaktárgyi továbbképzés egyik elemeként sor került a különböző bionikai témájú laborok megtekintésére. A bemutató során a Kar több különböző eseményről is hallhattak ismertetőt, ezek közül a tavalyi sikere után idén második alkalommal megrendezésre kerülő Bionika akadályversenyre szeretnénk most felhívni az Önök figyelmét.

A versenyre 10-11. osztályos diákok 4 fős csapatainak jelentkezését várjuk, akiket érdekel a bionika és ki szeretnék próbálni magukat ebben a környezetben.

A feladatok, a bionika interdiszciplináris jellege miatt, csapatmunkát igényelnek a biológia, fizika, informatika és kémia terén.

A megmérettetés kétfordulós. Az első fordulóban, egy online feladatsort kell a csapatoknak megválaszolniuk április 1-ig, majd a legjobb 10 csapat játékos-tudományos akadályversenyben fogja összemérni tudását a PPKE-ITK épületében (Budapesten) május 13-án, szombaton. A verseny nyerteseinek és helyezettjeinek meghatározása az összegyűjtött pontok alapján történik.

Szeretettel hívjuk Önöket a versenyre!

 

A részletes versenykiírás és a jelentkezés a következő linken tekinthető meg:

http://bit.ly/bionikaverseny2017

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/bioniXchallenge/ 

Információ: bionixchallenge@gmail.com

 

Üdvözlettel:

A Szervezők


Kedves Szülők és diákok!

Az alábbiakban az előrehozott érettségivel kapcsolatos információkat olvashatják.

Tájékoztató az előrehozott érettségi vizsgáról:http://www.vpg.hu/sites/default/files/upload/files/2017_tajekoztato_elorehozott_erettsegirol-1.pdf

Jelentkezési lap: http://www.vpg.hu/sites/default/files/upload/files/2017_elorehozott_erettsegi_jelentkezesi_lap.pdf

Nyilatkozat az informatika előrehozott érettségihez: http://www.vpg.hu/sites/default/files/upload/files/2017_info_nyilatkozat.pdf

Kitöltési útmutató: http://www.vpg.hu/sites/default/files/upload/files/2017_kitoltesi_utmutato.pdf

Tájékoztató és jelentkezési lap osztályozó vizsgára: http://www.vpg.hu/sites/default/files/upload/files/2017_osztalyozo_tajekoztato_es_jel_lap.pdf

 


Kedves Diákok!

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár vetélkedőjét ajánljuk a kortárs magyar irodalom kedvelőinek.

Csak néhány kattintás és már küldhető is a jó válasz! heti sorsolás, a főnyeremény 80 000 Ft értékű kortárs magyar irodalmi alkotás csomag!

Részletek itt: http://www.fszek.hu/kortars/informaciok/?article_hid=31281

A könyvtárban mindenkinek szívesen segítünk tájékozódásban, az információgyűjtésben!

Hock Zsuzsa és Murányi Adrienn

tanárnők

 

 


Tisztelt Szülők!

A Veres Pálné Gimnázium és az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány közötti együttműködés több évre nyúlik vissza.

Szeretnénk az Önök figyelmébe is ajánlani az Alapítvány jótékonysági gyűjtését, melynek célja a közelmúltban leégett kommandói (Kovászna megye) általános iskola újjáépítése.

Gimnáziumunk közösségét is arra hívjuk, hogy minél többen járuljunk hozzá a gyűjtéshez, melynek részleteit az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos oldalán találják meg:

http://www.erdelyimagyarok.com/profiles/blogs/segitsunk-egyutt-a-leegett-kommandoi-iskolanak

 


Névnapok
Ma: Aladár, Álmos
Holnap: Eleonóra
MaYoR - 2002-2017 © GPL