MaYoR-じしょ

Kedves 11-12-es diákok!

Október 19-én, csütörtökön 15:00-tól a hollandiai Stenden University of Applied Sciences egyetem magyar követei tartanak részletes tájékoztatót az egyetemükön történő továbbtanulási lehetőségekről a  11. és a 12. évfolyam  érdeklődő tanulói számára a könyvtárban. Minden érdeklődőt szívesen látunk.

 

 


Kedves Diákok, Szülők!

 

Csütörtökön 17 órától a gyergyószentmiklósi Salamon Ernő Gimnázium és iskolánk kórusai közös koncertet adnak az aulában. A műsorban klasszikus kórusművek mellett népzenei és könnyűzenei feldolgozások szerepelnek.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 


Kedves Diákok!

Iskolánk tanulói már többször sikerrel vettek részt ezen a versenyen, amelyet a BKV múzeumok hirdet. A közlekedéstörténeti csapatversenyt főként azoknak a 7. és 8. osztályos tanulóknak ajánlják a szervezők, akik kedvelik a történelmet és érdeklődnek a közösségi közlekedés iránt. 

A verseny témája: a budapesti közösségi közlekedés története - középpontban az idén 185 éves fővárosi omnibusz- és a 130 éves városi villamos vasúti közlekedéssel, valamint  a 150 éve aláírt osztrák-magyar kiegyezéssel.

 A verseny 2 fordulóból áll, amelyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.(Egy iskola, osztály több csapatot is indíthat.)

 A versenyen részt venni a mellékelt jelentkezési lap és az első forduló teljesítéséhez szükséges feladatlap kitöltésével, visszaküldésével lehet.

 Az anyagok elérhetőek a www.bkv.hu oldalon is. 

 A kitöltött feladatlapokat e-mailen vagy postai úton kérjük visszaküldeni!

A feladatok megoldásainak beérkezési határideje: 2017. november 10. (péntek)


Kedves Diákok!

Mit jelent a cím? Könyv is - hiszen kutatni is fogunk... VISZ is, hiszen a VOLT ISKOLATÁRSAKKAL is foglalkozunk. És ráadásul iskolaújságot szerkesztünk közösen.

A szakkör hétfőn a 7-8. órában lesz, de "virtuális együttlétek" is lesznek benne.

Helye: a könyvtár olvasóterme

Jelentkezni Hock Zsuzsa tanárnőnél lehet személyesen, vagy írásban a konyvtar@vpg.hu címen.

Már várjuk a jelentkezéseket, hogy egy karácsonyi számmal meglephessük iskolánk diákjait, tanárait és önmagunkat:))

 


Névnapok
Ma: Lukács
Holnap: Nándor
MaYoR - 2002-2017 © GPL